Multi Planken

Multi planken vloeren zijn in alle maten en houtsoorten te krijgen. Uitzonderlijke of afwijkende maten of houtsoorten kan ik voor u laten maken. Er zijn oneindig veel kleuren, ik zal te allen tijde mijn uiterste best doen om exact de kleur te vinden of maken die u wenst.

Multiplanken zijn massieve planken op multiplex geplakt. De toplaag is variërend van 4 tot 6 millimeter. Uiteraard kan 6 millimeter vaker worden geschuurd waardoor het invloed heeft op de levensduur van de plank, dit licht ik graag toe in een persoonlijk gesprek. Door de multiplex wordt de werking van de plank verminderd. De vloer zal met minimaal onderhoud lang mee gaan.

Multiplank is uiterst geschikt voor vloerverwarming, het hout zal zeer aangenaam en warm aanvoelen. Door de continuïteit van de verwarming zal de vloer stabieler blijven dan met radiatoren, het blijf hier van belang dat de luchtvochtigheid goed blijft.

Alle vloeren kan ik voor u verouderen, borstelen, roken en/of kleuren. Er zijn veel mogelijkheden, anders wordt het voor u op maat gemaakt.

Recente projecten met multi planken: